................................Καλημέρα στην ηλιόλουστη και ιστορική Αθήνα που αγαπάμε...

~~~

~~~
.....................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

Translate (Μετάφραση)

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Ελληνίδες πουλάνε τα παιδιά τους λόγω κρίσης, σύμφωνα με την Daily Mail

....για όλους αυτούς τους απίθανους τύπους που επιμένουν μνημονιακά για το ξεπούλημα της χώρας στους ντόπιους και ξένους αιμοπότες -τοκογλύφους ούστ κοπρίτες ανάλγητοι  ξεκουμπιστείτε όπως σας προστάζει ο Ελληνικός λαός  ξεκάθαρα και σας το έδειξε στις 6 του Μάη...  

Νέο ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail προσπαθεί να ενημερώσει το κοινό της για το τι συμβαίνει στους δρόμους της Αθήνας. Δηλαδή συσσίτια απόρων και μανάδες που πουλάνε τα παιδιά τους ή τα αφήνουν αμανάτι στους παιδικούς σταθμούς.
"Σπαρακτικό ρεπορτάζ από τους δρόμους της Αθήνας"  είναι οι ιστορίες που σύμφωνα με την ρεπόρτερ της Daily Mail, όπως μια μητέρα που πούλησε το παιδί της σε μια οικογένεια που δεν είχε. 
Άλλη μια ιστορία για μια μάνα που άφησε το παιδί της στον παιδικό σταθμό που την πήγαινε, με ένα σημείωμα που έγραφε "Δεν θα επιστρέψω για να πάρω την Άννα. Δεν έχω καθόλου λεφτά. Δεν μπορώ να την μεγαλώσω. Συγνώμη".
Η ιστορία της 30άχρονης χήρας Κασιανής, μιας μητέρας τριών παιδιών (14,13 και 12 ετών αντίστοιχα) που αναγκάστηκε πριν από ένα χρόνο να τα αφήσει στα Παιδικά Χωριά S.0.S. επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει για να τα ταΐσει ή να τα στείλει σχολείο με βιβλία και παπούτσια. Και η οποία από τότε ανεβαίνει για να τα δει μια φορά τον μήνα. Και αυτό όμως είναι κάτι που συνέβαινε και προ κρίσης.
Tο ζευγάρι επαγγελματία ποδοσφαιριστή και υπαλλήλου που δεν είχαν να πληρώσουν για την γέννα του παιδιού τους και τελικά ζήτησαν την βοήθεια της εκκλησίας η οποία τους πλήρωσε τον λογαριασμό.
Όπως για τον κ. Γιώργο, ένα καλοβαλμένο συνταξιούχο που τον είδε να ψάχνει στα σκουπίδια (ευτυχώς βρήκε μια σπασμένη κορνίζα).
Την επίσης καλοντυμένη 82άχρονη Μαρία που έτρωγε σε  συσσίτιο απόρων.
Την μαρτυρία του Γιώργου, ενός πρώην ραδιοφωνικού παραγωγού και τεχνικού υπολογιστή που –παρότι η κόρη του είναι γιατρός- βρέθηκε ξαφνικά άστεγος και που αυτή την στιγμή τρέχει στην Ιστοσελίδα της φιλανθρωπικής οργάνωσης που του δίνει ένα κρεβάτι να κοιμηθεί.
Ανθρώπινες ιστορίες, από τους δρόμους της Αθήνας, που  "Μανάδες πουλάνε τα παιδιά τους" είναι όντως σπαρακτικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου