................................Καλημέρα στην ηλιόλουστη και ιστορική Αθήνα που αγαπάμε...

~~~

~~~
.....................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

Translate (Μετάφραση)

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Α. Τσίπρας: Λέει ψέματα η εγχώρια τρόικα


 (Βίντεο)

Με επικοινωνιακά τερτίπια και λεκτικές ακροβασίες οι ηγέτες της εγχώριας τρόικας προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν έρχεται άμεσα νέα αιματηρή αφαίμαξη του λαϊκού εισοδήματος.
Απ’ ότι γράφουν όλα τα αστικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ στην σύσκεψη που έγινε από την εγχώρια τρόικα στο Μέγαρο Μαζίμου αποφασίστηκε, λέει, ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα μέσα στο 2012 και ότι δεν θα εφαρμοστούν οριζόντια μέτρα για να εξευρεθούν τα 11.5 δις ευρώ που απαιτούν οι δανειστές-τοκογλύφοι του Ελληνικού κράτους.
Πολύ σωστά ο Α. Τσίπρας δηλώνει ότι «Λένε ψέματα ότι δεν θα υπάρξουν νέα μέτρα. Θα υπάρξουν και σε συνδυασμό με την εκποίηση του δημόσιου πλούτου, θα έχουν καταστροφικές επιπτώσεις στον ελληνικό λαό», ενώ ισχύει απόλυτα η δήλωση της Α. Παπαρήγα, σύμφωνα με την οποία: «Η λογική που έχουν περί ισοδύναμων μέτρων, είναι μια λογική και πρακτική που θα οδηγήσει σε αφαίρεση και μέρους του μισθού και των συντάξεων και των παροχών σε ένα πολύ μεγάλο μέρος των εργαζομένων τους οποίους αυθαίρετα θα κατατάξουν σε μεσαία και ανώτερα εισοδήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου