................................Καλημέρα στην ηλιόλουστη και ιστορική Αθήνα που αγαπάμε...

~~~

~~~
.....................ΕΛΛΑΔΑ - ΜΝΗΜΕΙΑ - Αρχαιολογικοί χώροι και Μνημεία στην Ελλάδα. Ελληνικός Πολιτισμός

Translate (Μετάφραση)

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Αυξήθηκε ο αριθμός των ανέργων σε ολόκληρο τον κόσμο


σύμφωνα με έκθεση του Διεθνή Οργανισμού για την Εργασία


Ο Διεθνής Οργανισμός για την Εργασία, ανακοίνωσε ότι σχεδόν 200 εκατομμύρια άτομα σε ολόκληρο τον κόσμο είναι χωρίς δουλειά και ότι το ποσοστό ανεργίας αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο αυτή τη χρονιά.

Στην έκθεση του διεθνούς οργανισμού αναφέρεται ότι ο συνολικός αριθμός ανέργων αυξήθηκε κατά 4,2 εκατομμύρια το 2012 μετά από δύο συνεχόμενη έτη που σημείωνε πτωτική πορεία. Όπως τονίζεται το ¼ των νέων ανέργων είναι στις ανεπτυγμένες οικονομίες, ενώ τα άλλα ¾ στις αναπτυσσόμενες οικονομίες στην Ανατολική και Νότια Ασία και την υποσαχάρια Αφρική.
Στην έκθεση, που δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη το πρωί, αναφέρεται επίσης ότι άλλα 39 εκατομμύρια άνθρωποι που βρίσκονται εκτός εργασίας, σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν περιλαμβάνονται στα επίσημα ποσοστά ανεργίας.
Ο διεθνής οργανισμός προβλέπει ότι ο αριθμός των ατόμων που θα αναζητούν εργασία θα αυξηθεί σε περισσότερα από 210 εκατομμύρια τα επόμενα 5 χρόνια, ενώ τονίζεται ότι η αγορά εργασίας είναι ιδιαίτερα άσχημη όσον αφορά τους νέους καθώς περίπου 74 εκατομμύρια άνεργοι είναι μεταξύ 15 και 24 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου